Gamle minner

Det hender jo jeg er inne på denne bloggen, for det ligger så mange bilder her, så mange ord, så mange minner. Noen ganger er minner ålreite, andre ganger er de ikke så ålreite. Men, i dag har jeg sett i denne bloggen for å bruke de gamle minnene, for å ta de fram igjen, og sette dem inn i en ny setting. De skal stå som de er, men jeg utfyller dem. Med andre minner, om egentlige minner.

Jeg ser jo at jeg har lesere her ennå, og føler veldig på at jeg ikke gir dere noe. Men, jeg er jo ikke Mona på Mora lenger. Jeg er Mona i blokka, så hvis dere vil følge meg videre, om dere vil se nye ord, nye minner, nye bilder, så finner dere meg her, http://ordfrablokka.blogg.no/.
Tusen takk for at dere ikke har glemt meg. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg kommer aldri til å glemme at jeg var Mona på Mora, for det var en deilig tid. Min beste tid, og min verste...

Ha en fin marsmåned.
M

Én kommentar

Mona Bjønni Næss

05.02.2014 kl.20:16

Her er den nysgjerrige Mona innom igjen: skjønner godt at det var en STOOOR nedtur å måtte flytte fra et landlig og nydelig sted som dette! Til blokkleilighet...men det var vel pga. helsa. Skulle gjerne hatt en slik plass selv. Jeg hadde heller aldri trodd at jeg måtte bo i blokkleilighet.

Skriv en ny kommentar

hits