Ny blogg

For en stund siden sa jeg det var vanskelig å skrive, siden jeg ikke er Mona på Mora lenger. Nå er jeg bare Mona et helt annet sted, derfor heter den nye bloggen min www.ordfrablokka.blogg.no

Denne måneden har jeg skrevet julekalender (siste i morgen), der litt av vitsen er at jeg ikke har planlagt akkurat hva jeg skal skrive, eller hvor langt jeg skal skrive fra dag til dag. Jeg redigerer ikke, så det er sikkert setninger som kunne vært bedre, og jeg tegner tegninger for hver dag, rett etter jeg har skrevet teksten, for å vise hvordan de som bor i Bortgjemtskogen ser ut, sånn nogenlunde.
På søndager skal jeg ha den faste spalten SØNDAGSNUTT, - viktige uviktige nyheter på en søndag, og fra januar skal jeg prøve å ha ukens nissen Glemsom, - i tillegg til andre ting jeg tenker på, og det gjør jeg jo stadig... - tenker, altså. På ting som jeg bare MÅ skrive om. Jeg fortsetter som jeg gjør, med undringer og forundringer, tanker og bilder, og alt ettersom tanker og bein fører meg.

Men, nå er vi i den siste timen i kvelden før kvelden, det blir en lang dag i morgen, og jeg bør finne puta. Jeg sier tusen takk for dere som har fulgt meg her på bloggen, og håper dere følger meg videre, når jeg skriver fra blokka. God, god, god jul, alle sammen.                                                                        Jepp, jeg har laget disse sjokkisbollene sjøl. - Og de er spist opp, alle som en, i dag, FØR julaften. Men, de var jo så gode!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits