Vanskelig å skrive

På grunn av navnet på bloggen, som ikke stemmer med hvor jeg er i livet, for tida, eller i det hele tatt, så synes jeg det er veldig vanskelig å skrive på den.
Det blir liksom feil, på en måte, når det er to andre fantastiske mennesker som eier Mora.
Jeg har fått en hel del forslag, men jeg har også fått tilbakemeldinger på at jeg burde vente litt til, i tilfelle jeg finner et annet drømmested, med et navn som ser bra ut som bloggadresse. Og, jeg er litt enig i det. Jeg har tenkt alvorlig på noen av forslagene jeg har fått, og de er fortsatt ikke utelukket. Jeg har også prøvd å få fram at det er en tekstblogg, en skriveblogg, en blogg med betraktninger, både som ord, og som bilder. Skrivestua, monaskrivestue, monaskriverom, osv, men jeg vet ikke det. Jeg likte så godt å ha navnet på stedet jeg bodde, - og forhåpentlig finner jeg jo et nytt drømmested. For, det er vel ikke bare ett drømmested per person i denne verden?

Jeg tror jeg kan finne et nytt, - et mindre, akkurat passe for meg. Og, når jeg har funnet det, skal jeg bytte bloggnavn, og skrive så fingrene blir blå. - Den ene fingeren min blir faktisk blå når jeg skriver. På det ytterste leddet. Jeg har hatt det kjempelenge, og nå har midtre leddet på langfingeren på venstre også begynt. Jeg får vel ta meg en tur til legen. Men, først skal jeg skrive ferdig dette innlegget, spise en bedre pannekakemiddag, besøke min far, og sove på det.

Og, siden jeg er meg, skal jeg legge ut noen bilder i tillegg, som jeg pleier å gjøre.

Innimellom må man bare kjøpe roser til seg selv...

Milli er fornøyd med å ligge i en plastpose.

Ane og jeg, en vakker høstdag.

Så får jeg se, da, om jeg klarer å skrive mer på dette bloggnavnet. Jeg merker at jeg har savnet å skrive litt.
( I tillegg til navneproblemer har jeg PC-trøbbel. Den har koblet ut to ganger mens jeg skrev dette innlegget...)

2 kommentarer

Annie Jordal

07.11.2012 kl.16:12

Håper du iallefall fortsetter å skrive .Uansett navn !!

Helen

08.11.2012 kl.16:19

Lykke til med å finne ut av nytt bloggnavn til ditt skrivested. Så fint bilde av deg Mona.

Skriv en ny kommentar

hits