Om å ta ett skritt i riktig retning

Lurer på om det er vanskelig å gå ett skritt i riktig retning.
Jeg mener, hvordan skal man vite at skrittet blir tatt i riktig retning? Ett skritt kan man jo ta i hvilken retning som helst. Skikkelig teit hvis man endelig våger seg ett skritt framover, og kanskje ett til, og ett til, til man kommer til mange skritt, og så viser det seg at man har tatt feil fra förste skritt!
Hva gjör man da? Må man gå tilbake til utgangspunktet? Eller holder det om man bytter retning fra der man stanser? Ja, jeg bare spör!

Og hvordan kan andre folk vite at du har tatt ett skritt i riktig retning, egentlig? Ja, for jeg har hört at noen har sagt det:
Sånn ja, nå tar du ett skritt i riktig retning!
Jeg mener, hvordan kan de vite at skrittet er tatt i riktig retning? Har de lagt veien, stien, tråkket opp for deg? Skikkelig teit, da, hvis man har fått beskjed om at man har tatt ett skritt i riktig retning, for så å fortsette ett skritt til, og ett skritt til, til man kommer til mange skritt, og så viser det seg at de har sagt feil retning!
Hva gjör man da, da? Det er jo lite trolig at man vil hendvende seg til noen andre, for man kan jo ikke stole på at de har rett i retningen. Og tenk hvis det er langt å gå tilbake!

Nei, da blir jeg stående en stund til.
Jeg skal tenke meg grundig om, för jeg tar ett eneste skritt i en eller annen retning. Men, på den annen side; hva skjer om jeg bare går ett skritt? For så å vente lenge? Vil jeg merke om skrittet er i riktig retning eller ikke? Det lurer jeg på. Kanskje jeg skal våge meg utpå?
Jeg föler meg som om jeg skal gå planken. Ikke for at jeg har gjort det så mange ganger, eller vet hvordan det egentlig föles, men likevel, jeg föler det sånn, og da gjör jeg jo det. Og ingen går vel planken frivillig! - Om den ikke er et stupebrett, da. Skal alltids klare enmeteren, liksom.

Ett skritt i riktig retning. - Hm. Må det gjöres bokstavelig, eller kan man gjöre det mentalt også? Det lurer jeg også på...

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits