Jeg har komponert melodier!

Jeg sitter stille i trappa for tida (trappa er tidligere nevnt i et par innlegg eller tre). Jeg vet at jeg antagelig skulle løftet blikket, og tittet utover det fantastiske landskapet, men jeg orker ikke.
I stedet har jeg blikket vendt ned mot trappetrinnet nedenfor der jeg sitter. Innimellom sniker jeg meg til å se på trinnet over, men så tenker jeg; åh, det orker jeg ikke akkurat nå, og så lar jeg blikket hvile nedover igjen.

Jeg har nemlig kommet fram til at det er mest hvile i å se nedover. Og med nedover mener jeg ikke bakover, bare så det er sagt. Når jeg ser oppover ser jeg bare forventninger, plikter, gjøremål, og andre ting jeg ikke makter å ta tak i. Det får vente, de får vente.

Mens jeg har sittet her, har jeg faktisk laget tre låter. Tenke seg til. Tre låter, - med melodi og alt. Jeg har lastet ned Evertone, der det er en liten opptaker, og mer trengte jeg visst ikke.
Angel lost, Dream on/ Get your grip, My life is a mess.
Så kan eventuelle lesere lure på hva disse handler om. Jeg er i hvert fall ganske så fornøyd.

Jeg tramper takta i trappa.
Det er i grunn en fin setning.

Jeg prøver jo å komme meg ut et par ganger om dagen. En med Otto, og kanskje en på mine nye, lette ski. Og, når jeg ser bildene nå, er de ganske så blå, noe som gjenspeiler humøret for tida. Å være i blått er visstnok et tegn på tristhet, melankoli, eller noe annet som minner om nedstemt. Feel the blues, eller noe sånt. Men, blått er da vakkert, og når man kan se det vakre i det blå, så er det vel kanskje ikke så trist likevel, - selv om tristhet også kan være vakkert, bare så det er sagt også.

 

Denne krukka med blått i, ser jeg hver morgen under lesefrokosten. En god ting å se på, mellom linjene.
Blått er godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits