Om å være inne

Jeg er en del inne.
Inne i huset, inne i min egen boble, inne i min egen verden, inne i mitt eget.

Jeg er ikke inne bare når det regner, men særlig er jeg inne når det regner.
Men, jeg er ute også, for en tur i regnet kan være godt, når jeg vil være inne i min egen boble.
Vanntett som jeg er, med regnfrakk og gummistøvler.

Inne i min egen boble er det godt å være, når jeg har tekster å tenke på, manus å skrive, sanger å skrive, eller når jeg bare trenger å være inne et sted.
Inne i min egen verden er jeg når jeg er sliten, når kreftene ikke strekker til, og jeg egentlig bare vil gjemme meg, ikke snakke med noen, eller når jeg må la verden utenfor suse forbi.
Inne i mitt eget er jeg når jeg må finne meg selv - igjen. For jeg mister meg selv innimellom. Og innimellom finner jeg ikke tilbake. Da kan det gå dager, uker, kanskje måneder, før jeg finner ut hvem er er, eller ønsker å være.
Og det forandrer seg litt.
Men, det som ikke forandrer seg, er at jeg, uansett hvor jeg er inne, eller ute, higer etter å gi andre noe godt, uansett om det er ord, blikk, tanker, eller en klem, - eller to.

I dag er jeg inne i min egen boble. Sola skinner litt, så jeg skal trille boblen ut i sola, få litt lysterapi, og drikke min kopp med te på trappa, mens Otto ligger ved siden av meg.
En slik boble er en god boble, og det er helt greit å være inne, når man trenger det.

                            

Inne i en av disse boblene sitter jeg kanskje, på denne fine torsdagen i september, utenfor Mora gård.

Én kommentar

Åge

08.sep.2011 kl.14:32

Hehe, så bra sagt

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits