Vaskemaskinens hemmeligheter

Vaskemaskiner er noen underlige inntretninger.
Alle mennesker har på et eller annet tidspunkt mistet en sokk til vaskemaskinen. Ja, for den må jo være igjen der inne! Et eller annet sted! Sokken, altså!

Jeg er sikker på at vaskemaskiner har en eller annen greie med å knabbe sokker. Og at de har en greie med å få en rød ting sammen med den lyse vasken, så alt blir rosa. Personlig har jeg aldri farget noe rosa, så jeg lurer litt på om vaskemaskinen synes jeg har nok lilla klær til å la være å tulle med klærne mine. Men, det er en annen ting vaskemaskinen gjør, som er ytterst merkverdig:

Når man vasker sengetøy, ligger det alltid noe inne i dynetrekket!
Det er kanskje ikke så rart, kanskje, i og med at det er åpning i dynetrekket og ting tumler og ramler rundt inni trommelen. Men, uansett ligger det alltid noe innerst inne i det ene hjørnet! Uansett!
Et putetrekk. En t-skjorte, eller noe annet man har vasket sammen. Eller en haug med sokker.

 Da jeg vasket sengetøy for noen dager siden skjedde det igjen, bare enda mer merkverdig. Jeg kan garantere at jeg la inn tingene hver for seg, og at det ikke var en eneste ting inni dynetrekket.
Likevel:

Alt sammen havnet inni samme dynetrekk! Dette er IKKE et arrangert bilde! Helt sant!
Hvordan går dette an?

 

Én kommentar

Gunn-Hege

10.aug.2011 kl.20:47

Dette opplever jeg gang på gang også, og så tar jeg det "fra hverandre" før jeg putter det i tørketrommelen, men hva skjer? Joda, alt sammen ligger inni ett dynetrekk da jeg tar det ut derifra også, med det resultatet at det som ligger inni det andre ikke er tørt. Jaja, noe skal man jo ha å undre seg over og tenke på....

Stor klæm til deg fineste Mona!!!!

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits