Glittreklinikken

I dag har jeg vært og testet lungene på Glittreklinikken i Nittedal. Klinikken ligger flott til i åsen, og jeg husket bygget så vidt fra forrige gang jeg var her i 2000. Da var jeg på Glittre i 28 dager, på rehabilitering. Et fint opphold, der jeg lærte masse om å være kronisk syk, der jeg møtte andre, og der jeg fikk en av mine beste venner: Glittrelisa. Elisabeth.

Men, det var bygget ganske så mye der siden sist, og det var mye jeg ikke kjente igjen også. Eller ikke husket. Men, pytt. Jeg skulle jo testes, så jeg gikk opp i andre etasje.
Jaggu fikk jeg ikke samme lege som jeg hadde sist jeg var der. Og bra var det. Og sykepleieren var utrolig hyggelig. Tusen takk til dem, for en veldig hyggelig teststund.

Resultatet får jeg i en rapport etter hvert. Men, på slutten av testen var det faktisk sånn at de lurte på hvordan jeg i det hele tatt kunne være oppreist. - Jeg tåler tross alt en smule svimmelhet, etter noen år med hjernetrøbbel. Det var jeg et levende bevis på i dag. He he.

RIksen var med, og det var sikkert derfor jeg orket å fullføre testen i sin helhet. Ikke ofte jeg går drita fort i oppoverbakke, for å si det sånn. På tredemølle, med elektroder festet til kroppen, måleinstrument på fingeren, blodtrykkbånd på overarmen, med slange til munnen, og med neseklype. Og for å gjøre det hele perfekt: En nydelig trøye av netting til å holde alle ledninger på plass. One size. Lekkert.


Fine klinikken...

Omtrent som det her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits