Å gruse livet

Noen ganger er været for fint, jobbene for mange, og livet for fullt til å blogge.

Sånn er det bare. Og sånn har det vært i helga.

Det går bare ikke an å sitte inne til langt på dag, eller gå inn tidlig på kvelden når sola varmer, skyene er reist på ferie, og vi har nok å gjøre i hagen. Og gjett om vi har jobbet i hagen! Eller, Erlend har gjort alt det tunge, og jeg har gjort plantinga. Grus, grus, og atter grus, har det dreid seg om. Nedenfor plattingen, og i paviljonghagen.

Og jaggu ble det ikke ganske så fint.
Å, så digg det er å gå rundt huset nå. Jeg kan slett ikke la være å ta en runde. Hver gang jeg er utenfor døra, svinger jeg mot høyre, og så rusler jeg gjennom sørhagen, med alle blomsterbedene, langs plattingen med Riddersprore, gjennom grushagen, med syriner, rose, og sargentappal, og ikke minst, det frodige skråbedet, gjennom ripshagen med kirsebærtrærne, og så til slutt paviljonghagen som ble ferdig i går, med klatreplanter og kasser med blomster.
Det kommer nok mer grønt der etter hvert, og når hekken kommer opp, vil det bli et lunt, grønt rom å være i. Sukk, så deilig det er med hage! Sukk, så deilig det er med blomster, busker, trær, og alt som er godt! Sukk, så deilig det er å kunne nyte sommeren for alt den er.

Åh, hvor jeg er heldig!
Det høres liksom ut som om gleden er ekstra stor, når man sier det på den måten.


Grushagen
Paviljonghagen, eller parken, som Erlend kaller den.
Milli følger med fra andre etasje.


Flinke Erlend med trillebåra.


Garasjen trenger også litt grønt ved siden av seg.


Og utenfor trappa.


Et lite utvalg blomster jeg plantet.


Og så må man kose litt med sauene.

Deilig helg, deilig hage, deilig å sette seg ned...


2 kommentarer

Tina

06.jun.2011 kl.14:13

Så flott dere har det, og så lekkert det kommer til å bli når blomstene vokser seg store og fine. Og den pavliongen var bare super lekker!!!!!

Kos dere i sola og med sommeren.

Klem

Lise Marie

06.jun.2011 kl.18:54

Oioi så flinke dere har vært <3 Dette her blir jo kjempe bra, gleder meg til og se hagen deres neste gang jeg kommer oppover <3

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits