Noen ganger er det ålreit.

Noen ganger er det helt greit å føle seg helt på trynet. Andre ganger føles det helt på trynet å være helt grei. Skjønner du, el?
I dag er en sånn dag da jeg føler meg helt på trynet. Jeg er ?vanlig? syk i dag. Det vil si, at jeg i tillegg til å være den vanlige kronisk syke, er sånn syk som normalt friske folk er. Varm og kald om hverandre, tett i nesa, tett i pappen (mer enn vanlig), noe helt vannvittig trøtt, og øya klarer ikke fokusere nok til at jeg klarer å lese bok.

Jeg blir helt satt ut av å være ?vanlig? syk. Føler meg nesten mer syk når jeg er sånn, noe jeg synes er veldig merkelig. Men, det er jo helt greit også, når jeg tenker meg om.

Og mens jeg sitter her i stolen, tenker jeg videre på at denne måneden er helt fullsatt av sysler. Jobb, bryllup, sykehus, konsert, øving, rydde gamle ting, konsert, seminar, og bursdag. Jeg gleder meg til det meste, til om med sykehus. Er ikke hver dag man får skannet hjernen, nemlig.
Været ute er ganske greit, og egentlig skulle jeg sikkert vært ute, men det orker jeg ikke.
Sykedag = Innedag for min del.

Lurer jaggu på om jeg skal lage litt middag til fyren som lemper grus utafor.Det er jo ålreit, noen ganger. Like ålreit som Otto, faktisk.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits