Det er aldri for sent

Kjærlighet varer lengst

Jeg er en romantiker. Jeg tror på ekte kjærlighet. Om det er til noe eller noen, spiller ingen rolle. Kjærligheten finnes i alt, og overalt.
I helgen fikk jeg se en type ekte kjærlighet. En kjærlighet som har vart veldig lenge, innerst inne, helt til den igjen kunne vise seg for verden i all sin lykke og åpenhet. Det er utrolig deilig å se en slik kjærlighet på nært hold. Se blikkene, høre ordene, kjenne stemningen.
Historien om denne kjærligheten er utrolig romantisk, men jeg har ikke spurt de det gjelder om jeg kan skrive om det, så jeg sier bare at ungdomsforelskelse ikke bare er en ungdomsforelskelse.
Noen ganger er det pur, ekte kjærlighet, som er ment til å vare.

Om en skigard ikke kan vare evig, kan kjærligheten det. Og, jammen godt er det.
Man kan ikke annet enn å bli lykkelig over å se lykke.

Så, akkurat nå føler jeg meg litt lykkelig. Ikke så verst følelse.
Jeg føler derimot ikke en stor kjærlighet til regnværet ute. Men likevel kan jeg bli lykkelig av å vende ansiktet opp mot skyene, og kjenne regnet tromme mot kinnene mine.
Enda bedre er det å hoppe i en vanndam så det spruter.
Det er også en type kjærlighet.

JEG ELSKER KJÆRLIGHETEN!


Bilde: Tatt ved Glomma en vakker dag i mai 2011.


Én kommentar

Linda

25.jun.2011 kl.12:31

Ja, äkta kärlek dör aldrig, den bara lägger sig vilande i hjärtat, och låtsas den är död, tills dess ett förlösande rop från det undermedvetna, skriker VAKNA, VAKNA... då har förnuftet inte en chans... då är det dags att älska, bara älska...

Du är underbar Mona!

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits