Hvordan ser jeg på meg selv?(1993)

Dette er skrevet anno 1993, onsdag 20. oktober, da jeg var 20 år.

Hvordan ser jeg på meg selv?

?Som menneske, utenpå, og inni? I speilet, ikke noe spesielt?

Nanette og Eirin sa jeg hadde pen nese (under U-direktesendingen på NRK), x antall mennesker har sagt jeg har uskyldige, blå øyne/ pene, knallblå øyne, liten munn, likegyldig mine, klassisk hodeform (lite hode), og små ører.

Der er jeg da: Et menneske med to pene, knallblå øyne, en pen nese plassert midt i en likegyldig mine, et klassisk hode, og forferdelig små ører. Høres det flott ut!?

Kroppen: 167 cm høy, blondt hår til nesten skuldrene (på det lille hodet), tynne armer, hender m/ fingre som sossiser, en overkropp som er udefinerbar pga de merkelige ribbeina som spriker ut både her og der, en mage som blåser seg opp akkurat når det passer den, ellers er den ganske flat, hofetebein som er so mto horn, stikker nysgjerrig ut fra resten av kroppen, DE sykkellåra, megafeite (riktignok ikke så mye flesk, men svære), feilkonstruerte knær, og to megalegger i forhold til resten av ?helheten?. Tærne gidder jeg ikke å begynne med en gang.?

Det er ganske rart å lese dette nå. Dette var før jeg fikk bulimi. Hadde lyst til å dele.

Dette er spørsmålene jeg stilte meg selv etter å lest det flere ganger.
Hvordan reagerer du på dette? Hvordan ser du på deg selv? Er du veldig kritisk?  

Så, hva med deg?

 

               

Én kommentar

Elin

25.mai.2011 kl.16:02

En smule kritisk, ja, eller noe i den duren. Men jeg vil tro det er ganske... menneskelig?

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits