Anfallsdagbok

Tidligere førte jeg anfallsdagbok.
Det var fordi jeg skulle få oversikt over hvor ofte jeg fikk anfall, og om hva som hadde ført til anfallet. Hadde jeg jobbet for mye, gjort for mye, eller ikke gjort noe spesielt, - var det noe jeg gjorde som førte til anfallet, eller kunne det komme når som helst?
Nå skriver jeg ikke anfallsdagbok lenger.
Hvis jeg skulle skrevet noe nå, så måtte det bli en anfallsmånedsbok i stedet.

Jeg er blitt sååå flink til å ta det med ro, at jeg får sjelden anfall. Jeg jobber ikke med undervisning lenger, som dere har fått med dere, jeg stresser mindre med andre ting, jeg går ikke lange turer med Otto lenger (det savner jeg veldig mye, men kan jeg ikke, så kan jeg ikke...), jeg vasker ikke hus og hjem lenger, og jeg, ja, jeg tar det mye mer med ro. MYE MER.
Nå har jeg hatt tre anfall på to måneder. To under flytur, en etter en lang dag. Og så har jeg hatt et par forvarsler da, der jeg kun har blitt slapp i høyre side, men ikke mistet bevisstheten.


Sånn ser jeg ut når høyre side har falt ned. Dette er en stund etter forvarselet, da, for jeg orker å ta bilde av meg selv, men man kan se at høyre side er litt slapp med rynker.

Ja, ja. Men, jeg er fornøyd med at jeg har færre anfall, altså. Merker det godt på helhetsfølelsen. Mindre sløv, mindre glemsk (eller, nei, forresten), og mindre forvirra av den store, vide verden, selv om jeg er mye sliten og dårlig. Formen er jo ikke på topp, men pytt, det får jeg drite i etter hvert. Trenger bare litt tid.

Nå skal jeg beundre eggetrærne mine litt, før jeg lager et innlegg om dem.

3 kommentarer

Elin

15.apr.2011 kl.22:45

Synes du skal være uendelig fornøyd med deg selv, fordi du greier å ta det så mye med ro, og samtidig kjenne på alt det gode livet har å by på. :)

Mona på Mora

17.apr.2011 kl.16:51

Elin: Gjør jeg det? Ja, kanskje gjør jeg det. Med din hjelp, og andres hjelp.

Elin

17.apr.2011 kl.18:17

Min oppfatning, hvertfall. :)

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits