Langtur med Permobilen

Otto og jeg har kjørt over en mil i dag. Oppover og innover. Tanken var å kjøre innover mot Kråksætra, men det var snø på veien, og ganske så bløtt i åsen, så jeg får vente litt. Jeg lurer også på om det er nok batteri på bilen til å kjøre helt inn til sætra etter hvert, for jeg brukte halvparten omtrent opp til krysset der veien fra Vålsrønningen møter veien fra Hemberget. Kanskje når veien er mindre våt og bløt, at bilen slipper å kjempe for mye. Jeg valgte i hvert fall å kjøre ned til Vålsrønningen, i stedet for å kjøre tilbake samme veien.


Rundturen var kjempefin den. Litt langt, og Otto ble sliten, og jeg ble sliten. Ja, for man blir litt sliten av å kjøre Permobil, siden man må følge med på veien hele tida. Føles som om jeg har gått flere kilometer, og det føles godt.Tror dette er Gjertrudsbua.
Lurer på hvem hun er, eller var. Koselig stue, i hvert fall.
Når det blir bart, skal jeg reise meg fra bilen, og titte inn vinduene. For det er vel lov? Eller?


2 kommentarer

Ingvild Klafstad

13.apr.2011 kl.17:57

Hei!

Ta bilde av bilen din da vel, er ikke alle som har ein slik ein vet du. Lurer litt på hvordan den ser ut jeg!?

Mona på Mora

15.apr.2011 kl.16:15

Ingvild Klafstad: Det skal jeg gjøre, vettu. Skal få til et shoot så fort som mulig, av min blå metallic Permobil. he he.

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits