NAV i butikk!

Min bror og jeg har tenkt på en ting: 
NAV i butikk!

Det er jo sånn i disse dager, at alt skal være så effektivt. Og bare se hvor fint det er gått med post i butikk. Der er butikkfolkene opplært til å gjøre en postjobb, og noen ganger rekker ikke det de har lært til at de kan hjelpe kunden med posten i butikken, og dermed blir det færre kunder i post i butikk, fordi de ikke får utført det de skulle gjøre, og dermed trenger man færre folk i post i butikken, for det er jo for lite å gjøre, og dermed sparer man penger.
(Dette gjelder ikke på Rena, da, for der jobber jo faktisk mange av de gamle postfolka i butikken, så de kan sine ting, bare så det er sagt!)

Så, hvorfor ikke gjøre det med NAV også? Da får man effektivisert to ting på en gang: Hvordan få penger til mat; skal jeg på rehablitieringspenger, arbeidsavklaringspenger, uføretrygd, eller dagpenger, eller pensjon, - og så kan man kjøpe maten etterpå.
Det er to ting på en gang det! På samme sted!
Det er vel ganske så genialt! Og effektivt! At ingen har tenkt på det før! Merkelig.

Og, det klinger vel ikke verst heller; NAV i butikk.

Men, ikke fra mitt ståsted, da, bare for de som vil unngå at noen vil bruke tjenesten, og det er vel for de som skal spare penger i en eller annen kasse, et eller annet sted.(Kan også leses på Spre D: http://www.spredet.no/2010/09/04/nav-lanserer-nav-i-butikk/)

"Vi har veldig dårlig opplæring, og veldig liten tid." - sitat fra videoen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits