Jeg kommer ut av skapet

Jeg heter Mona. Jeg er 37 år. Og jeg kommer med en innrømmelse.
Jeg er Gleefan. Og, jeg skammer meg ikke over det.
Det har bare blitt sånn. Jeg fikk sesong 1 på dvd til jul, jeg har sett alle episodene, og jeg elsker dem.
Det er bare noe med lettheten, den spontane sangen som bryter ut, overgangene fra de er i handlingen til de får spotlighten på seg, og synger sangene i sin egen verden, i scenelys, med dansere og full orkesterpakke, og at man får følelsen av å se gamle, gode musikaler med bra musikk. Jeg elsker stereotypene, at det er enkelt å forstå, at man bare kan lene seg tilbake og nyte kule versjoner av sanger man ikke ante kunne være kule i det hele tatt.


Jeg har en stor drøm om å synge "Don't rain on my parade", og har vel hatt det siden jeg hørte den med Barbara Streisand i "Funny girl", men nå har jeg fått ny lyst. Og jaggu skal jeg prøve det. Jeg skal! Jeg vil!

Noen som ikke tror jeg har trøkk nok? Vi får se. Skal øve som bare rakkeren. Åh, jeg digger den sangen. Jeg digger Barbara, og jeg digger Lea Michele, fytti flate som de kan synge.
Nå skal jeg høre og se litt mer på Glee, bare for å drømme meg inn i en musikalverden jeg kan sveve og leve i, uten hverdagens bekymringer og tunge ting.

En Gleedag, er en god dag.

4 kommentarer

Hanna Helseth

01.mar.2011 kl.15:45

Sesong 2 er ikke noe dårligere! Digger dem sjæl. Hadde vært litt kult om Norge kunne lage en versjon sjæl, så kan vi jo kanskje være med :p dørmmer jeg om, da.

sigurdwestgård

02.mar.2011 kl.16:59

glee er bra

Mona på Mora

04.mar.2011 kl.14:00

sigurdwestgård: Ja, ikke sant? Bra noen er enig med meg. He he.

Mona på Mora

04.mar.2011 kl.14:08

Hanna Helseth: Skal kjøpe den på dvd så fort den kommer! Å, ja, det hadde vært noe. Men, hvem kan jeg være da? Hun rådgiveren med tvangstanker? Eller Cheerledersjefen? Jeg er jo gammal. Hm...

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits