UKM er kult!

Særlig når man får være i juryen! Og det var jeg på lørdag!
Det var utrolig kult å se alle de fantastiske bildene, lese alle de fantastiske tekstene, og se og høre musikk, dans, og sang! Og det var utrolig kult å sette seg ned med en herlig gjeng jurymedlemmer for å diskutere alt sammen, og snakke om alt sammen, for da varte det enda lenger.

Så i dag har jeg sittet i mange timer og renskrevet tilbakemeldingene vi føler vi ville gi deltakerne, og sendt ut rubbel og rake til hver og en. Håper virkelig de skjønner hvor fantastiske de er, alle sammen, som har delt sine gleder, sorger, spørsmål, sin musikk, sine bevegelser, sine kunnskaper, og sine evner med publikum.

Jeg gleder meg allerede til neste års UKM, jeg. Da skal jeg igjen være publikum, og nyte hvert minutt, både i galleriet for å se kunsten, i en stol for å lese litteratur, og i Storsalen for sang, musikk, dans, og evt. hva de nå finner på av ablegøyer og spas.
Håper mange flere melder seg på neste år!

Bilder på hjemmesiden www.amot.kommune.no

UKM 2011 - Dung, Fotograf: Sørensen, Marta Sannes
Dung som danser.

UKM 2011 - Preprod, Fotograf: Sørensen, Marta Sannes
Preprod med sin egenproduserte My Mind's Amends

Fytti så mange bra ungdommer vi har på Rena! Pøs på, folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits