Disney på tynn is!

Overskriften er arbeidstittelen på vårforestillingen, som jeg holder på å skrive. Deadline nærmer seg, og jeg merker presset, men skrivinga gikk så det suste i dag.

Det er utrolig deilig å merke at ordene bare kommer rennende utover tekstarket på pc-en. Jeg nevner likevel, at jeg sliter litt med hvordan jeg skal starte hele greia. Skal jeg ha en prolog, eller skal jeg bare gå rett på?
Å begynne rett på, kan være like greit, men jeg lurer på om jeg skal ha en prolog, litt sånn som Timmy gresshoppe har på julekavalkaden "From all of us, to all of you".
Hm, ja det er jaggu ikke bare lett, men jeg finner nok ut av det i morra, eller noe sånt.

Jeg tror jeg vil avsløre selve plottet:
Snehvit, Tornerose, og Askepott kommer på det samme ballet, og det er bare én prins. Anastasia, Askepotts ene stesøster, er med. Dronningen/ heksa fra Snehvit er med. Speilet er med. De sju små dvergene har fått ny jobb, og jaggu kommer det ikke enda en prinsesse! Hvem er hun? Og hvem er de hvitkledde feene som er med henne?
Er prinsen høy og mørk? Og hvem av prinsessene velger han til sin brud?

     
Noen kommer, andre kommer ikke.                             Prins Charming                                     Dronningen og speilet

  
De sju dvergene                                                   Anastasia                                     Hoffnarr/mester?

I hvert fall tror jeg dette kan bli en artig forestilling, og med så mye bra musikk som Disney har, så må jo folk bare digge det. Kulturskoleelevene kommer til å gjøre en fantastisk jobb på scenen, og de kommer til å sjarmere alle i senk, så bare gled dere!
Jeg skal skrive videre i morra. Nå har jeg skrivekrampe.
  

2 kommentarer

May Lisbeth

24.jan.2011 kl.19:12

Det her er en forestilling jeg hvertfall ikke vil gå glipp av skjønner jeg :D

Elin

24.jan.2011 kl.19:47

Jeg gleder meg! :D

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits