Søndagskos med en dose depping.

Det er utrolig deilig å sove bort søndagsmorgenen innimellom.
Det er så sjelden vi sover lenger enn halv ti, at i dag var det en god ting å oppdage at klokka var halv tolv da vi åpnet øynene, og sa god morgen til hverandre. Rett fra senga til badekaret. Ah, det er også en god ting. Godt, varmt vann, masse skum, og pute i nakken. Kjenne varmen sige inn, og føle seg avslappet og søvnig, som er perfekt for en søndag i sofaen, en bok, og te med melk og honning. Erlend som lager egg og bacon, mens jeg drar meg på badet og bytter bandasjer.
Herlighet, for en flott fyr jeg har som kjæreste.

Og jaggu oppmnuntret han meg også til å bestille en kjole på nettet. En middelalderkjole, som jeg har sett på sikkert hundre ganger, fotsid og vakker. Han målte meg, skrev det inn, og vips, så var kjolen bestilt. Tar nok en måneds tid før den kommer, siden den blir skreddesydd, og gjett om jeg er spent!

Og i skrivende stund får vi et tre i stua. Et Marimekkotrykk av to bjørker, som jeg fikk av den fantastiske Synne fra La Saastad i Oslo. Så hver gang jeg ser på det, vil jeg tenke på henne, og på Henrik, som også er fantastisk, og jaggu er dem ikke fantastiske sammen, de to der.
Erlend lager ramme, så vi kan trekke trykket på, og vi tror det blir helt perfekt. Dette er trykket fra Marimekko, sånn som det blir presentert på sidene deres.


Og sånn ser det ut i virkeligheten, når det er satt på ramme, hengt opp på veggen, og blitt tatt bilde av, med mobilkameraet, som kanskje ikke er det beste kameraet, men likevel: Det ble kjempefint, og vi har fått et nytt "vindu" i stua.

Midt i alt dette gode, vakre, herlige, føler jeg meg likevel litt deppa. Brystene verker fortsatt, det er sårt, de væsker, og de blør. Joda, de har sikkert grodd litt, men det venstre har åpnet seg litt til, så da er det litt kjipt likevel.
Jeg er så innmari sliten av å være sliten. Jeg er så lei av å ha vondt. Jeg er så nedstemt av alt sammen. Og jeg blir lei meg, fordi jeg ikke er vant til å være lei meg. En litt rar greie, i grunn.

Men, jeg har det så klart bra. Som alltid.
Resten av dagen, som har begynt å skumre nå, skal jeg bare kose meg. Se på bjørkene, drikke te, og Erlend skal lage hjemmelaget pizza, og vi skal se på film, sitte sammen i sofaen, og være kjærester. Det er deilig, det!
Så, søndagskos er mulig, til tross for litt depping.

                                 
                                              En stille, deilig, rolig, fin, skapende, lilla, og grønn søndag.

2 kommentarer

Elin

23.jan.2011 kl.18:17

Tenker på deg, Mona. God bedring :)

Og... man må være lei seg i blant, for å kunne være glad resten av tiden.

Sender en varm søndagsklem

Hanna Helseth

23.jan.2011 kl.18:51

Pernille SS og jeg skal lage hjemmelaget pizza og se film, slik venninner gjør. Ganske hyggelig det og :)

God bedring! Savner deg!

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits