Om fredagskvelden

Fredagskvelden er en kveld som er ment for sofaen.
Når man har kommet hjem fra jobb, skole, trening, eller annet tidsfordriv, gjør man alt for å utsette middagen fram til gullrekka begynner.
Det er mulig jeg blander med lørdagskvelden nå, men jeg tenker som så at på lørdagen er det ikke en dritt som er morsomt på tv, så det må vel være fredagskvelden som er den nye spise-ved-tven-hele-familien-kos?
Mulig Grandiosa blir spist på lørdager, men taco er vel fredagskongen, da, antagelig.

Så, altså: Bikkja har vært ute på tur, bikkja og katta har fått kveldsmat, kosedressen er på, tacoen er ferdiglaget, og Beat for beat skal begynne. Et endelig bevis for at helgen har begynt. Vi lytter, gjetter, nynner, synger, og innimellom ser vi på hverandre også.
Så kommer Nytt på nytt, Skavlan hopper vi over, da ser vi en dvd vi har leid. Hm, gullrekka er kort hos oss, da, skjønner jeg. To av tre, eller to av fem, om Norge rundt og detektimen er inkludert.
Detektimen. Det ser vi på nett-tv på lørdagen, når det ikke er noe på tv.

Fredagen handler om mat og tv. Vi unngår alt som inkluderer andre enn oss selv og sofaen. Ikke uansett, så klart. Men, så langt det lar seg gjøre. Nå, for eksempel, skal snart nyhetene begynne, og jeg merker at jeg vil bli ferdig med blogginga, så jeg kan se nyhetene, Norge rundt, og hele pakka.
Så kos dere med fredagen, uansett hva dere gjør: På nettet, i sofaen, foran tven, foran avslått tv, ute, inne, med eller uten andre.

Noen voksne sier at man blir firkanta i øya av å se for mye tv.
Jeg vet om noe verre; man blir blå i fjeset av for mye blogging. Bare se hvordan jeg ser ut.

4 kommentarer

Helene & Espen

19.nov.2010 kl.19:32

hei :) elsker bloggen er fast leser

kommenter gjerne tilbake

K.

19.nov.2010 kl.22:54

Beat for beat????

Eirin

20.nov.2010 kl.12:07

Ja, fredagen er nok blitt den nye tv-lørdagen. Helt enig. Fredagen vår er vanligvis omtrent slik du beskriver den. Jeg liker Norge Rundt også, jeg. Og så bør det være Taco eller noe annet godt. Jeg ser gjerne Skavlan, og detektimen! Nytt på Nytt MÅ man bare ha med seg. Ha en fortsatt herlig helg, fine Mona!!!! Knuseklem!!!!

marinoo

20.nov.2010 kl.15:41

hah, jeg blir også blå! :D hehe

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

37, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits