Om inspirasjon

Noen ganger lurer jeg på hvor inspirasjonen blir gitt fra?
For man sier det, ikke sant; - Jeg fikk inspirasjon, da...
Og når man får noe, så må det jo være noen som gir den bort?
Og jeg lurer altså på hvor den blir gitt fra, eller fra hvem.
For, jeg trenger virkelig inspirasjon, og lurer også på om det går an å be om den. Eller er det bare sånn at man kan få den, når man ikke ber om den? At det være en overraskelse, liksom?

Jeg har to manus jeg skal skrive før jul. En juleforestilling, og en vårforestilling. Juleforestillingen er kort, og den har jeg begynt på, men så ble det plutselig slutt på inspirasjonen. Og dermed sitter jeg her, uten å kunne gjøre noen ting.

Og er det bare en liten mengde med inspirasjon som kommer av gangen? Den eller det som sender inspirasjon, sender altså inspirasjonen i doser?
Sitter det kanskje en eller annen, i det som kanskje heter Den Store Inspirasjonsbanken, DSI, og doserer ut inspirasjon, slik at ikke inspirasjonsbanken blir tom?

Da skulle jeg ønske at den banken var slik, at jeg kunne ta ut inspirasjon når jeg ville, slik man kan i andre banker. Og kanskje ville jeg benyttet meg av inspirasjonslån? Helst uten renter, men det går neppe an i en bank.
Enda bedre ville det vært, om man kunne spare inspirasjon, slik at når jeg har overflod med inspirasjon, så kan jeg sette det inn i DSI, på en sparekonto, til jeg trenger det.
Som nå.Eventuelt andre som kan låne meg litt inspirasjon?

Én kommentar

Eirin

23.aug.2010 kl.22:30

Ha ha ha! Inspirasjonsbank hadde vært noe det, ja. Hmmmm... jeg vet ikke om jeg har noen veeeldig gode tips eller råd på hvordan du henter inspirasjon. Jeg henter mest inspirasjon fra eventyrene og folketroen, jeg. :-) klem og lykke til i inspirasjonstørken. Måtte den ende snart.:-)

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

36, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits