Om klumper

Klumper i grøten.
I grøt er det vel uansett klumper, er det ikke det da? I hvert fall i det jeg forbinder med grøt; havregrøt og risgrøt. Men, så klart, fløyelsgrøten skal jo ikke ha klumper.
Klumper i sausen.
Melklumper i sausen er ikke så bra. Det lærte jeg i heimkunnskapen på skolen. Bare dårlige husmødre/ -fedre har klumper i sausen, og sånt kan man ikke være seg bekjent av.
Klumper i halsen.
Eller er det bare én klump i halsen?
Klumper i magen.
Hvis man ikke har tygget maten sin godt nok, får man klumper i magen, og de bruker lang tid på å brytes ned, før de kan sendes videre. Viktig å tygge maten, altså.
Klumper i snøen.
Det finnes myke klumper, som bare er pakket snø, og harde klumper, som er fulle av is, og kanskje stein, og veldig vonde å få i fleisen, om noen skal være uhyre morsomme og hive det de kaller for snøballer.
Men, klumper i snøen kan også være klumpfigurer av snø, tror jeg.
Vi har nemlig hagen full av snøskulpturer for tida, og det er klumper i forskjellige størrelser, og på forskjellige ting. Det ser litt rart ut, og veldig fint ut, synes jeg. Så derfor har jeg tatt noen bilder av det.

Veldig fint når sola skinner, så man får skyggevirkningene, og man ser dybden i bildene, til tross for at nesten alt er hvitt. Så, bare len deg tilbake, og nyt snøskulpturene, eller, som jeg vil kalle denne bildeserien:

"Snø på staur".


Fint, ikke sant?

Klumper i snøen har sin egen sang...

 

Én kommentar

akeleiedamen

10.feb.2010 kl.23:06

åååååååååååååå! VELDIG FINT!

Skriv en ny kommentar

Mona på Mora

Mona på Mora

36, Åmot

Du finner meg i skogen, blant lyng og store trær. Jeg elsker ord, og prøver å sette de etter hverandre så godt jeg kan, for å uttrykke det jeg tenker om ting og tang i livet og alt det der.

Kategorier

Arkiv

hits